Vi söker en Ekonom till vårt kontor i Karlshamn

2021-06-7

Vi erbjuder en anställning på ett av Sveriges vassaste automationsföretag. Evomatic är ett stabilt växande företag, idag över 85 anställda, med en hög teknisk kompetensnivå bland medarbetarna. Vi jobbar i flera branscher, så som livsmedels-, generell-, medicin- och fordonsindustrin.

Dina utmaningar:

Löpande redovisning

In- och utbetalningar

Manuella betalningar samt betalningar via bankfil

Moms- och skattehantering

Avstämningar

Rapportering

Bokslutsarbete

Lönehantering

Hantering av utlägg och reseräkningar

Fakturering

Leverantörs- och kundreskontran

Projektredovisning

Vi arbetar med flera olika program såsom Visma Administration, Visma Lön, Norstedts Bokslut, Centsoft och Blikk.

Bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van vid att självständigt arbeta med den löpande bokföringen, lönehantering och har varit delaktig i bokslutsarbete.

Personliga egenskaper
För den här rollen söker vi en driven och självgående person som trivs i en bred och ansvarsfull roll. Du uppskattar att ingå i ett team och är en god lagspelare. Du har en prestigelös inställning och jobbar gärna både högt och lågt. Utöver detta ser vi gärna att du är strukturerad och noggrann med hög integritet och har ett öga för detaljer samt är van att arbeta under tidspress. Du har även ett engagemang för förbättringsarbeten och ser möjligheter i att effektivisera processer och rutiner internt.

Information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tar emot ansökan via epost och din ansökan skickar du till anna.karlsson@evomatic.se.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår ekonomichef Anna Karlsson via ovan epost eller ringa på 073-950 07 53. Urval sker löpande.