Vi söker två erfarna konstruktörer!

2021-04-21

Vi söker två erfarna konstruktörer med kunskap inom robotautomation och med placering i Lidköping.

Evomatic AB kommer att utöka sin verksamheten i Lidköping. Där kommer du att bli en del av ett existerande team med lång erfarenhet inom automation. Montage och provkörning kommer att ske i egna lokaler i Lidköping. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att ta fram 3-D layouter med tillhörande konstruktionsunderlag för robotceller automationsanläggningar och vi förutsätter att du har vana ifrån dessa områden.

Personliga egenskaper:
Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och drivande med stort kundfokus. Viktigt att du är kommunikativ i våra interna kontakter då vi mestadels jobbar gemensamt i projektform.

Erfarenhet/Utbildning:
Du har en teknisk utbildning på gymnasienivå, högskolenivå eller motsvarande med automations- eller teknikinriktning alternativt en lång praktisk erfarenhet.
Du ska med lätthet hantera 3D-verktyg där vi mest arbetar i Inventor.
Tjänsten kräver att du har B-körkort.
Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
Vi värdesätter att du som person är självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.
Du trivs i en projektmiljö där du får samarbeta i grupp samt har god social kompetens.

Vad erbjuda vi dig:
En anställning på ett av Sveriges vassaste automationsföretag. Evomatic är ett stabilt växande företag, idag över 85 anställda, med en hög teknisk kompetensnivå bland medarbetarna. Du kommer jobba i ett team där vi tillsammans löser de mest utmanande och innovativa projekten. Vi jobbar i flera branscher, så som livsmedels-, generell-, medicin- och fordonsindustrin. Detta gör arbetet både stimulerande och omväxlande.

Kompletterande information lämnas till Thorbjörn Persson på 070-2910907 eller thorbjorn.persson@evomatic.se. Ansökningar med bifogat CV skickas till samma adress.